Els Festers de Muro decidiran el 18 de juny sobre el recorregut de les Entrades

L’Assemblea de la Junta de Festes de Muro ha decidit sotmetre a votació si es manté el canvi de recorregut de les Entrades de Moros i Cristians estrenat enguany durant els festejos en honor a la Verge dels Desemparats. Serà mitjançant una consulta a la qual estan convocats i convocades tots els festers així com festeres de ple dret de la localitat que tindrà lloc el pròxim 18 de juny.

L’horari per a poder votar serà des de les 10:00h del matí fins a les 18:00h de la vesprada en el Castell, seu de la mateixa Junta de Festes. Allí els festers i les festeres hauran de triar entre realitzar les desfilades per les Avingudes o tornar als carrers del nucli antic per l’itinerari tradicional. La decisió final que opte el món de la Festa murera serà traslladada després a l’Ajuntament, institució que tindrà l’última paraula de cara a fixar el nou recorregut per al futur. Així ho ha explicat en COPE ALCOI el President de la institució festera; Paco Vicedo:

 

Cal recordar que el canvi de trajecte es va materialitzar en aquest 2022 de forma temporal, amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, i per tal de complir amb les mesures sanitàries que estaven vigents a principis d’any quan es va acordar que sí que hi hauria Festes. El canvi va resultar tot un èxit i l’opinió majoritària després de les Entrades, tant de festers i públic com de veïns, era favorable a mantenir l’acte per la carretera; ja que aquest itinerari va atorgar una major brillantor al pas de les tropes de la creu i de la mitja lluna.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *