Els Càrrecs de les Festes d’Alcoi 2023 viuen una nit plena d’emocions

La vespra del dia gran del Mig Any Fester d’Alcoi ha continuat amb la Presentació dels Càrrecs Festers, un acte que ha tingut lloc al Teatre Calderón passades les huit de la vesprada. Pau Acosta, Secretari de l’Associació de Sant Jordi, ha sigut l’encarregat de conduir aquesta cerimònia davant nombrós públic que no ha deixat d’aplaudir als màxims protagonistes de la pròxima trilogia en honor a Sant Jordi.

El primer a pujar a l’escenari ha sigut Nicolás Sánchez Linares, Sant Jordiet 2023, per tal de rebre la insígnia de la màxima institució festera i després d’haver sigut presentat oficialment aquesta vesprada al pati del col·legi La Salle. A continuació, ha arribat el moment de conéixer a Miguel Jordà Linares com a Alferes Cristià de la Filà Alcodianos i aquest ha recordat que afronta amb molta il·lusió el càrrec després de 35 anys com a membre en actiu d’aquesta formació cristiana. Una llarga ovació ha rebut Alfonso Caerols Peidró, Alferes Moro dels Mudéjares, i persona molt estimada a la ciutat que farà realitat un somni en la primavera de 2023. Després hem conegut a Jesús Mullor Masanet, criat entre Fageca i Famorca, i un Capità Cristià de la Filà Cruzados que compta ja el mig any que resta per a viure el màgic moment de l’arrancà de l’Entrada. Per últim ha sigut presentat Salvador Micó Cardona com a Capità Moro dels Ligeros, un fester veterà que dedica el càrrec a la seua família i especialment a la recordada figura del seu pare. Tots ells han rebut també una insígnia commemorativa mentre no deixaven de saludar des de l’escenari a tots els companys i companyes de Filà que els han volgut acompanyar en aquest màgic instant.

La Presentació dels Càrrecs ha finalitzat amb les paraules de Juan José Olcina (President de l’Associació de Sant Jordi) i Toni Francés (Alcalde  d’Alcoi). Després ha sonat amb força l’Himne de Festes en una mena d’assaig per tot el que viurem just d’ací sis mesos en la nit del 21 d’abril.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *