Els betlemistes de Santa Rosa d’Alcoi preparen de nou activitats per a Nadal

L’Associació Betlemista de Santa Rosa d’Alcoi ha preparat de nou un ample ventall d’activitats amb motiu de les festes de Nadal que començaran a ser una realitat en els pròxims dies. Els Betlemistes han organitzat també una edició més del concurs amb el qual premien als millors Betlems, un certamen que enguany ix de les fronteres locals per a arribar també a les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Pel que fa a la mostra de Betlems, cal destacar que a la ciutat podrem veure quatre representacions. La primera la trobarem dins de la Parròquia de Santa Maria, i serà inaugurada dissabte que ve de vesprada amb la participació del Grup de Danses Carrascal, mentre que a partir del 9 de desembre podrem gaudir del Betlem que muntaran al Círculo Industrial. El clàssic Betlem Parroquial de Santa Rosa, que arriba a la XXVI edició, estarà situat a les oficines de Caixa Ontinyent i serà beneït el dia de La Puríssima a migdia com mana la tradició. Per últim, el mateix 9 de desembre, obrirà les portes el Betlem que l’Associació plantarà a les oficines de la Fundación Mutua de Levante de la Plaça d’Espanya. A tot açò se li suma el pesebre de Santa Rosa que es muntarà el 21 de desembre, abans dels dies grans de Nadal.

Una altra de les propostes que ha organitzat l’Associació Betlemista de Santa Rosa és el X Concurs de Betlems Ciutat d’Alcoi. El termini d’inscripció s’inicia el 5 de desembre i acabarà el mateix 21 de desembre de 2022. Els concursants hauran d’enviar les dades sol·licitades al correu asbesaro@hotmail.com i tota la informació de les bases es pot consultar ací.

La passada setmana van estar amb nosaltres el president de l’Associació Betlemista, José Miguel Bou, i el vocal Rafael Reina. Amb ells vàrem conéixer tot el que han organitzat per aquest any.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *