Elegides les bandes que participaran en el II Certamen de Música Festera de Cocentaina

Ja es coneixen les tres bandes de música que prendran part en el II Certamen d’Interpretació de Música Festera que, si la crisi sanitària del Coronavirus no ho impedeix, celebrarà Cocentaina el pròxim 1 de maig de 2021.

Es tracta de la Unió Musical d’Alcoi, el Centre Artístic Cultural ‘Verge de la Pau’ d’agost i la Unió Musical ‘La Primitiva’ de Castell de Castells. Totes elles han sigut triades d’entre les 8 formacions musicals que s’han presentat per a concórrer en el concursestem molt contents de la resposta obtinguda i el volum de bandes que s’ha presentat al Certamen, tenint en compte les circumstàncies sanitàries per les quals travessem, demostra que aquesta cita musical està ja plenament consolidada al nostre poble“; detalla Francisco Valor, Coordinador del mateix Certamen.

Recordar que les tres bandes participants competiran per un primer premi de 3.500 euros i trofeuun segon guardó dotat de 2.000 euros i un tercer premi valorat en 1.000 euros. En aquesta ocasió es preveu que les formacions musicals que concórreguen al Certamen interpreten un pasdoble no puntuable d’autors contestansuna marxa cristiana de lliure elecció i una marxa mora del compositor local Josep Vicent Egea Insa que serà la peça obligada d’aquesta edició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *