El Sent-me es reinventa per adaptar-se a la nova normalitat

Cocentaina acollirà durant aquesta setmana l’edició 2020 del Simposi en Noves Tendències en Música i Educació, el conegut Sent-me, que en aquesta ocasió s’ha reinventat per adaptar el seu format als protocols sanitaris derivats de la crisi del Coronavirus.

La cita deixa de banda la part formativa i aposta per dos concerts al Palau Comtal, complint totes les mesures d’higiene i seguretat, que s’efectuaran en les nits del 27 i 28 de juliol. En aquest sentit cal esmentar que la secció de cordes de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, dirigida per Ignacio Garcia-Vidal, i el Quartet de Corda de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant oferiran dues actuacions en què interpretaran quartets, divertiments i serenates de corda de Mozart, Beethoven, Elgar i Dvorak. El mateix director artístic del Sent-me destaca la consolidació que ha adquirit l’esdeveniment en aquests últims set anys i remarca que el mateix manté la seua filosofia i esperitvolem que seguisca sent una trobada entre persones i el gaudi de la música clàssica en el marc arquitectònic i patrimonial contestà com el Palau. La complexitat dels temps que estem vivint fan més rellevant que mai la voluntat de generar espais de creació per a la cultura i l’art“, afirma Garcia-Vidal.

La presentació d’aquesta edició simbòlica del Sent-me va tenir lloc dies enrere i va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i el regidor de Cultura; Ivan Jover.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *