El sector del joguet afronta amb optimisme la campanya de Nadal

El sector jogueter de les nostres comarques està afrontant amb optimisme la campanya d’un Nadal que, sense cap mena de dubte, estarà marcada enguany per la crisi sanitària del Coronavirus.

Les botigues de joguets d’Alcoi mantenen un òptim ritme de vendes en la recta final de novembre i asseguren que aquestes aniran en augment durant el mes de desembre així com quan s’acoste la vinguda de Ses Majestats; els Reis Mags d’Orient. A més assenyalen que enguany molts s’han avançat a fer els encàrrecs a causa de la pandèmianosaltres estem molt contents perquè fins ara s’ha mantingut una activitat normal, si ho comparem en l’any passat, però sí que hem vist que molts han passat ja per la tenda en previsió del que puga passar de cara a les pròximes setmanes. Els Patjes ja estan treballant de valent en preparar els regals“, ha assegurat en l’antena de COPE ALCOI Paloma Cànovas, de la tenda Juguetes Panre.

Recordar que AIJU va presentar fa uns dies la Guia del Joguet 2020-2021, un document que analitza el comportament que han tingut els més menuts durant l’any de cara al joc així com les tendències en matèria de joguets que triomfen en el mercat de cara a Nadal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *