El Pressupost de Castalla per a 2021 reforça les polítiques socials

L’Ajuntament de Castalla comptarà per a 2021 amb un Pressupost de 9.077.399,04 euros. Els comptes foren aprovats el passat mes de desembre i aposten per la baixada d’impostos així com per nombroses iniciatives per tal de fer front a la crisi generada per la COVID19.

Aquestos Pressupostos preveuen una rebaixa de l’Impost de Béns i Immobles (IBI) i la bonificació de l’impost de plusvàlua per herències amb fins al 95% de l’import a pagar a les persones afectades. També es tornen a anul·lar les taxes per ocupació de la via pública de les terrasses de bars i restaurants mentre que puja considerablement la inversió en Serveis Socials. Una altra partida important és la referida a la Seguretat Ciutadana, que ascendeix a 889.646,05 euros i pel que fa a Cultura, la inversió suma 456.444,22 euros. L’àrea de Turisme i Comerç comptarà amb 187.572,48 euros per al pròxim exercici i es dobla l’aposta econòmica per a Medi Ambient en relació a les xifres de l’any anterior. Per últim s’aposta per la modernització i millora dels sistemes informàtics així com la tecnologia municipal sense deixar de costat la planificació de diferents projectes per al poble “esperem poder dur-los a terme amb les noves regles de despesa, les inversions provinents del romanent de tresoreria usant-ho de manera raonable, sense descapitalitzar a l’Ajuntament i aprofitant les subvencions provinents de Diputació, Conselleria i el Govern Central“, afirma l’alcalde; Antonio Bernabéu.

En aquest darrer aparat, cal destacar el Pavelló Esportiu, el nou Centre de Salut o la finalització del ‘Pla Edificant’ -finançat íntegrament amb 2,1 milions d’euros per la Generalitat Valenciana-. Així mateix, el Consistori té l’objectiu de finalitzar els nous terrenys per a Polígons Industrials i acabar la depuradora de Castalla Internacional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *