El PP reclama a Francés que active el Pla Estratègic d’Alcoi

El Partit Popular d’Alcoi ha reclamat l’activació del Pla Estratègic 2019 fins a 2020. Aquest document conté mesures dividides en set eixos de treball que suposen inversions per valor de 47,6 milions d’euros.

Des de la formació política expliquen que el Pla Estratègic va ser una proposta defensada pel Partit Popular en 2015 amb l’objectiu de definir un model de desenvolupament intel·ligent, sostenible i integrador. A més asseguren que aquest document fou aprovat en 2019 «i ara la gestió de Francés ho ha reduït a res. El Govern ni tan sols ha creat l’òrgan de control del Pla malgrat que es va comprometre a això a l’octubre del passat any. El PP ja va advertir llavors que sense un correcte seguiment, la ciutat corre el risc que el pla quede en lletra morta. Ara les pitjors expectatives s’estan confirmant«, indica el portaveu, Quique Ruiz.  El mateix Ruiz retreu al Govern local que tampoc haja generat un sistema d’informació sobre els 115 indicadors de control i seguiment «fa un any que Francés va prometre que els indicadors estarien en la web de Smart City Alcoi. La major part no figuren i els que estan aporten dades desfasades«, lamenta el regidor.

Finalment el Partit Popular demana al Govern Socialista que siga capaç de posar a treballar a tots els partits en un projecte comú i global de ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *