El PP insta al PSOE a reivindicar millores en el Departament de Salut d’Alcoi

El Partit Popular d’Alcoi reclama un front comú per a exigir a la Conselleria de Sanitat una solució urgent als problemes sanitaris que minven el servei a les comarques de l’Alcoià i el Comtat. La formació política insta al Govern Local del PSOE a prendre nota del malestar ciutadà davant les mancances del Departament de Salut d’Alcoi i a posar-se en primera línia per a defensar així com reivindicar la millora dels serveis sanitaris.

El portaveu del PP sosté que l’Ajuntament, com a administració més pròxima, no pot acceptar les deficiències en matèria de personal i necessitat de millora d’infraestructures que pateix la Sanitat pública a la comarca. A més anima a Toni Francés, alcalde d’Alcoi, a no posar-se de perfil davant d’aquesta greu situacióno podem mirar cap a un altre costat. L’Ajuntament, de manera unànime, ha d’encapçalar, al costat dels metges i professionals, l’exigència de millores per a evitar que l’hospital es muira. Aquests problemes no poden solucionar-se amb pegats, com la contractació de professionals a temps parcial, o pressupostos que posposen fins a l’any 2024 el gruix de les inversions en infraestructures sanitàries“, assenyala Quique Ruiz.

Finalment des del PP tornen a fer eixa crida a la unitat, davant les queixes dels professionals sanitaris, i recorden que caldrà asseure’s en una mateixa taula per a prendre decisions encertades de cara al futur del nostre Departament de Salut d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *