El PP de Cocentaina tria a Paula Agulló com a candidata a l’alcaldia

El Partit Popular de Cocentaina ha fet oficial aquest dijous a la que serà la seua candidata a l’alcaldia per a les Eleccions Municipals de 2023. Es tracta de la jove Paula Agulló Rosa i el seu un nom, com alcaldable dels populars, ja circulava pel poble en les últimes setmanes.

És llicenciada en Dret per la Universitat de València. La seva inquietud per créixer professionalment i personalment li ha dut a viure a diferents ciutats i països com Sevilla, Madrid, Olsztyn (Polònia) i Londres (Regne Unit). En 2018, al finalitzar el Màster en Moda, gestió del disseny i operacions (CEU València), va tornar al seu poble natal i va emprendre una nova etapa com a dissenyadora de moda, la qual cosa li ha donat molta experiència en l’àmbit de l’emprenedoria “he decidit fer aquest pas, animada per militants i familiars, per poder fer la Cocentaina que ens mereixem, un poble viu, segur i conegut per tot arreu”. Aixi mateix, és una apassionada de la naturalesa, li encanta fer rutes per l’entorn que ens rodeja, a més de gaudir de les tradicions del seu poble. Des de ben xicoteta ha participat en la cultura i la festa contestana com les danses, les festes de moros i cristians, a més de les jornades esportives.

Paula afronta aquesta candidatura amb molta il·lusió i amb moltes ganes de dur a terme totes les propostes que als ciutadans els inquieten, i fer de Cocentaina la seua millor versió. El partit per la seua part agraeix el treball realitzat de l’actual grup municipal, especialment la figura de Ray Montava, que ha liderat el projecte Popular aquesta última legislatura «volem il·lusionar Cocentaina amb propostes senzilles i altres de major importància que pretenen ser un eix transformador del municipi per a extraure el seu màxim potencial en els camps del treball, turisme, estat de la vila comtal i altres temes en els quals ja estem treballant”, ha dit.

Finalment ha apuntat que en els pròxims mesos treballarà per a confeccionar una llista consolidada amb l’objectiu de posseir un projecte sòlid amb el qual aconseguir l’Alcaldia Contestana. Per a crear el programa electoral, el PP vol reunir-se en totes les associacions, col·lectius, entitats i veïns de Cocentaina per tal de conéixer les seues necessitats i poder donar-li solució als seus problemes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *