El Mercat del Nadal tanca la seua sisena edició amb un balanç positiu

El Mercat del Nadal va consolidant-se a la nostra ciutat. Alcoi ha celebrat entre el 2 i el 8 de desembre a la Glorieta la sisena edició d’aquesta iniciativa, que busca apropar als alcoians els productes locals i de proximitat i obrir la temporada de Nadal en la localitat.

Des de l’Ajuntament fan un balaç positiu del que ha sigut el mercat. Una afirmació que, assegura Vanessa Moltó -regidora de Comerç-, comparteixen els comerciants ue han participat aquest any.

Aquesta edició ha augmentat el nombre de parades fins arribar a 40. I, a més d’actuacions, espectacles i tallers, ha comptat també amb una vessant solidària. La campanya de Càrites Alcoi «Que ningú passe fred aquest hivern», que busca financiació per a adquirir butà per a repartir a les famílies més vulnerables de la ciutat.

Un projecte que, segons indiquen des de Càrites, ha sigut més satisfactori que en l’anterior edició. Un balanç que, com deiem, Moltó extrapola a tot el mercat. «Podem dir que ha anat molt bé. A més, els comerciants amb els que he tingut l’ocasió de parlar estan molt contents».

I, al llarg del dia 3 de desembre, també va tindre lloc la venda d’entrades de l’‘Asociación Cultural Samarita’ per al campament reial del pròxim 5 de gener.

Pel que fa a les xifres d’assistents, aquest any es desconeix el nombre total, a diferència de les anteriors edicions -quan s’havia de controloar l’aforament degut a la pandèmia per coronavirus. No obstant, els propis comerciants han indicat que hi ha hagut una gran afluència de gent, recordant a l’època anterior a la pandèmia.

En general, balanç positiu i satisfacció de la regidora amb tots aquells que han fet possible aquesta nova edició del Mercat del Nadal. «Vull agrair la labor i l’aportació d’entitats i negocis que contribueixen a enriquir el mercat i a consolidar el seu èxit».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *