El Cor de la Unió Musical de Santa Cecília d’Onda guanya el V Premi Firacor

El Cor de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda es va proclamar el passat dissabte guanyador de la 41 edició del Certamen Coral de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. La cita va tindre lloc al Centre Cultural El Teular i enguany va arribar emmarcada dins del V Premi Firacor, la final en la qual van prendre part les agrupacions corals guanyadores de les tres últimes edicions.

Els castellonencs van obtenir la màxima puntuació del jurat i van rebre l’únic premi de 6.000 euros amb el qual comptava aquest Certamen Coral Fira de Tots Sants d’enguany. A més es van alçar amb el guardó del públic valorat en 600 euros “estem molt contents d’aquest resultat i d’haver aconseguit la màxima cosificació en un any en el qual el Certamen era la gran final de totes les finals. Vindre a Cocentaina a participar en aquest prestigiós esdeveniment és sempre una grata experiència“, va dir la directora del Cor; Nadia Stoyanova.

En aquest 41 Certamen Coral van participar també el Cor Laia Ensemble de Madrid (guanyador del 2017) i el Cor Diatessaron de Molina del Segura (guanyador del 2019). A més el periodista alcoià i comunicador de la Televisió Valenciana À Punt, Ferran Cano, va presentar l’acte i durant la deliberació del jurat va actuar el grup Fun Jazz Project creat l’any 2017 “agraïm l’esforç dels cors participants per la complicada situació que travessa el món coral a causa de la pandèmia. Aquest esdeveniment és un referent, dins de Cocentaina i fora del poble, i esperem que tinga llarga continuïtat“, va dir el coordinador del mateix Certamen; Raül Belda.

La celebració del Certamen Coral, que enguany ha tingut com a cartell anunciador l’obra creada per Pau Olcina i Andrés, va posar el colofó a la programació cultural de la 675 edició de la Fira de Tots Sants. El mateix Certamen està organitzat per l’associació del mateix nom i integrada entre els seus associats per membres del Cor de Cambra Discantus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *