El col·legi Sant Roc commemora els 25 anys del seu Acte de Nadal

Des de fa 25 anys, quan s’apropen les festes de Nadal, els alumnes de Secundària del col·legi Sant Roc preparen el seu ja tradicional Acte de Nadal. Una representació teatral que, des de la primera promoció, va impulsar Carlos Sempere, professor del centre ja jubilitat.

I, al voltant d’aquesta iniciativa, han sigut molts els docents i, principalment, els alumnes que han format part de la representació. I és que no es tracta d’un acte senzil, són nou escenes i més de 70 personatges que el professorat encarregat tracta de coordinar any rere any.

Ara celebren els 25 anys de l’acte i ho fan amb una representació especial, en la que participen el antics alumnes del col·legi. María Bernabeu i Gustavo Cantó, dos dels professors encarregats d’aquest betlem, han explicat a Cope Alcoi tots els detalls d’aquesta edició que ha aconseguit reunir a moltes de les generacions que han passat pel centre. «Podem dir que, entre antics alumnes i professors que s’han atrevit a participar també, estarem sobre les 80 persones damunt l’escenari», explica Cantó.

«Ens ha sorprés perquè tenim a representants de la segona generació de l’ESO del col·legi. Ha sigut un retrobament molt bonic, fins i tot ve gent a participar que viu a Madrid. Ha tingut una gran acollida», celebra Bernabeu.

I és que aquest acte pretén també reconéixer la intensa labor dels professors que s’han encarregat de coordinar la representació des que va començar. «El que inicia tot açò és el nostre company i amic Carlos Sempere, que és ‘l’alma mater’ de l’acte. Ell, que juntament amb una altra companya, Ester Clemente, van iniciar la representació allà per l’any 1996″, conta el professor. I aquesta tradició s’ha consolidat, fins arribar a participar en el últims anys prop de 100 alumnes.

La representació tindrà lloc el pròxim 17 de desembre a les set de la vesprada. Les entrades encara poden comprar-se en la secretaria de Secundària del Col·legi Sant Roc.

Pots escoltar l’entrevista ací:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *