El Campionat de Cotos enceta els actes del Mig Any a Alcoi

Alcoi va iniciar ahir la programació del Mig Any Fester de 2022 i ho va fer amb el tradicional Campionat de Cotos. El torneig, que es disputarà al llarg dels pròxims dies, va començar en la seu dels antics alumnes dels Salesians i després de la primera ronda van sorgir ja les parelles de cara a la següent cita.

Els resultats de la primera jornada quedaren de la següent manera. La Filà Tomasines li va guanyar 3-0 a la Unión Musical; Els Verds 3-2 als Alcodianos; Els Mudèjars 3-1 als Aragonesos; Els Ligeros 3-1 als Mossàrabs; la Filà Chano 3-1 als Marrakesch; els Almogàvers 3-0 contra Creuats; els Andalusos van perdre 2-3 contra els Realistes i els Navarros també van caure 2-3 contra els Vascos. Per altre costat, els Gusmans van perdre 0-3 contra la Filà Cordón; la Primitiva d’Alcoi no va poder amb els Benimerins amb un resultat 0-3; la Societat Musical Nova d’Alcoi va perdre contra els Asturianos 0-3; Els Berberiscos van guanyar a la Filà Domingo Miques 3-0; La Magenta va derrotar als Llauradors amb un resultat de 3-0; Els Cids van guanyar 3-0 als Abencerrajes; els Muntanyesos 3-2 als Judíos; i la Junta Directiva va caure en mans de la Llana amb un 0-3.

Els octaus de final es jugaran aquest dimecres 5 d’octubre a la Filà Gusmans, formació que ostenta l’Esquadra del Mig el pròxim any 2023. Els enfrontaments estan formats per les Filaes Tomasines contra els Verds, Mudèjars contra els LigerosChano conta Almogàvers, Realistes contra els VascosCordoneros davant els Benimerins, Asturianos i Berberiscos, Magenta contra Cides i Muntanyesos davant la Llana. La gran final del Campionat de Cotos està prevista per al dimarts 19 d’octubre, pràcticament a tres dies vista de la gran celebració del Mig Any que tindrà lloc el dissabte 22. En eixa jornada tindrem el Concurs d’Olleta a La Glorieta i per la nit les ‘Entraetes’ tindran tot el protagonisme als carrers del Centre d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *