El CAEHA i la Coral Polifònica participen així en la Fira Modernista d’Alcoi

El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i la Coral Polifònica Alcoiana presenten una activitat conjunta per a la Fira Modernista d’enguany. Serà una visita teatralitzada el 24 de setembre a la Capella de l’Antic Asil, lloc on podem contemplar una interessant exposició sobre l’obra del Pintor Laporta que fou inaugurada el passat 1 de setembre.

Per altre costat el CAEHA ha organitzat xarrades els dies 15 i 20 de setembre, al Centre Cultural Mario Silvestre. En la primera, Álvaro Verdú va parlar sobre ‘l’Alcoi Perdut’, després de l’èxit de l’any passat, i en la segona jornada vàrem tindre sessió doble. Per un costat, l’historiador Jordi Ortiz va desgranar qüestions referides als impostos dels consums, ja que aquesta es la temàtica de la manifestació que recrearan les Mestresses de Casa el dissabte a migdia. Finalment Keren Juan va impartir també ahir la ponència anomenada ‘Entre el olvido y la memoriaLas mujeres trabajadoras en Alcoi’.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha indicat que la sinergia entre entitats és el que fa gran la Fira Modernista d’Alcoi des de la seua primera edició. A més d’aquesta col·laboració, el CAEHA organitza distintes activitats com han destacat Elisa Beneyto i Lluís Vidal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *