El Bosco II es trasllada a l’antic alberg municipal

El Col·legi Sant Joan Bosco II de Cocentaina es trasllada i els alumnes i les estudiants del centre educatiu començaran el curs el pròxim 7 de setembre a l’aulari que s’ha habilitat a les instal·lacions que ocupava l’antic alberg municipal. Aquest edifici està situat a la part alta de la població, al costat del Poliesportiu Municipal, i actualment acull també a la Formació de Persones Adultes Beniassent.

El canvi ve motivat per l’inici imminent de les obres per a la unificació d’aquest col·legi de la Vila Comtal que actualment està dividit en dos immobles. El professorat, el personal del Bosco II i l’Ajuntament contestà han treballat de valent durant aquest estiu de manera conjunta per adequar el recinte i dotar-lo de tot el material necessari de cara al desenvolupament de les classes. Així ho explica l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, la qual ha detallat també en COPE ALCOY que les noves aules compten amb totes les mesures de seguretat per a fer front a la Covid-19 per exemple s’han assenyalat perfectament els itineraris dins de l’aulari, per a evitar aglomeracions de molta gent als corredors, i fins i tot els alumnes podran tindre més espai en el patí, ja que ocuparan part de les pistes del Poliesportiu durant els matins. Tot el treball realitzat pel professorat, el personal del centre i l’Ajuntament ha tingut com a principal objectiu que els alumnes no cursen els seus estudis en barracons mentre duren les obres d’unificació del Bosco, afirma la primera edil.

Recordar que l’Ajuntament de Cocentaina ja va realitzar importants inversions en l’edifici de la FPA Beniassent fa dos anys per a poder reconvertir l’antic alberg municipal en aulari. Les actuacions, entre altres treballs, van consistir a crear aules, reformar els espais interns i habilitar accessos adaptats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *