Editat un llibre per a la infància dedicat al Ban Reial

La Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi ha tornat a editar una altra publicació dedicada al Nadal Alcoià. En aquesta ocasió s’ha dedicat a l’acte del Ban Reial i s’editaran 10.000, la majoria d’ells per a ser repartits en els Centres Educatius de la nostra ciutat.

En aquesta edició, després d’una petita introducció en què s’expliquen les peculiaritats d’aquest acte,  s’homenatja molts dels autors i autores del text del Ban Reial. També de manera gràfica i visual es poden seguir tots els moments que componen aquest acte, acompanyats d’un senzill vocabulari que ho complementa “Alcoi és la Ciutat de Nadal, vivim aquesta celebració de manera especial i tenim uns actes únics que ens fan que la màgia arribe any rere any. Des de la regidoria de Política Lingüística tornem a fer una aportació per enriquir el nostre patrimoni cultural i que la infància de la ciutat, així com els possibles visitants puguen conéixer millor el Nadal Alcoià amb el nostre vocabulari“, ha afirmat el regidor de Política Lingüística, Raül Llopis.

Aquesta publicació, realitzada i dissenyada per Rosanna Crespo, ja és la quarta de les que componen aquesta col·lecció infantil dedicada a les Festes de Nadal alcoianes, i també al vocabulari específic que tenen. La primera (2017) va ser el Petit Vocabulari del Nadal alcoià; la segona (2018), anomenada El Tio Piam; i la tercera (2019) dedicada a Les Pastoretes; i, enguany (2020), El Ban Reial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *