#DidacTIC dijous 10 de novembre 2022

Avui dijous hem tingut l’espai ‘#DidacTIC‘, amb Ximo Sandoval, i hem parlat de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV. Ens ha visitat el seu director, Vicente Díez.

La Setmana de la Ciència  se celebrarà entre el 14 i el 25 de novembre. Conferències, tallers, monòlegs científics, tastos arqueològics o visites guiades donen forma a una interessant programació que enguany aconsegueix el número XIX a l’espera de poder celebrar en el pròxim 2023, de manera extraordinària, el vinté aniversari.

Des del Campus alcoià remarquen la importància de divulgar la ciència entre la població i assenyalen que aquesta setmana aconsegueix l’esmentat objectiu de forma molt didàctica. A més posen l’accent en l’ample ventall de propostes que podrem trobar a Alcoi durant l’esdeveniment «som ambiciosos i apostem per dues setmanes, però realment en podríem fer moltes més donat el gran volum de coses diverses, i de veus expertes, que és abordar en aquesta Setmana de la Ciència«, assenyala el Director del Campus; Pau Bernabéu.

Dins de la Setmana de la Ciència destaquen conferenciants com el Catedràtic de Geodinámica Interna del Departament de Ciències de la Terra i del Medi Ambient de la UA, Pedro Alfaro, o figures com Javier Sampedro i Pere Estupinyà; entre molts altres. Totes les propostes aniran centrades enguany en els reptes que planteja el Canvi Climàtic en la nostra societat actual «és un fet que està i per això reflexionarem sobre aquesta qüestió. També és molt interessant acostar la ciència a la gent mitjançant la cultura per això moltes les de les iniciatives que plantegem tenen aquesta vessant«, afirma el director de la cita: Vicente Díez.

La inauguració de la Setmana de la Ciència està prevista per al dilluns 14 de novembre amb la presència del Rector de la UPV, José Esteban Capilla, mentre que la Diputada Nacional Patrícia Blanquer serà l’encarregada de clausurar-la el dia 25. Tota la programació la pots consultar ací.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *