Derrota de l’Alcoyano davant el Cornellà per 2-0

El CD Alcoyano va patir la derrota en l’últim encontre de lliga i els nostres van perdre per 2-0 enfront del Cornellà. El nostre Club va guanyar en els seus dos últims partits de la competició contra el At. Balears en el seu estadi i al Real Unió d’Irun a domicili, per 2-1 i 1-2 respectivament i portava una ratxa de quatre victòries consecutives.

La primera part de l’enfrontament va començar de manera positiva per a l’onze cornellanense, que va inaugurar el marcador amb una miqueta de Rubén Enri, acabant d’aquesta manera el primer període amb un 1-0 en el lluminós. El segon temps va arrancar de manera immillorable per al Cornellà, conjunt que va posar més terra pel mig amb un gol de lliure directe de Xesc Fullana en el minut 52, acabant el partit amb un resultat definitiu de 2-0.

Els entrenadors de tots dos equips van decidir usar tots els canvis disponibles. L’Alcoyano va donar entrada a Soler, Sergio Moyita, Rubio, Koke Sáiz i Sánchez per Fran Miranda, Raúl Robles, Lillo Castellano, Adrián Armental i Agüero. En la pròxima jornada, els nostres s’enfrontaran en el seu feu davant el Castelló.