Demanen que les reunions de l’alcalde d’Alcoi siguen públiques

Guanyar Alcoi ha demanat que les reunions que tinga l’alcalde siguen públiques. La plataforma ha fet aquesta petició després que en les últimes setmanes Toni Francés haja participat en un dinar amb els principals accionistes del CD Alcoiano, un encontre que segons Guanyar es produeix en un context en el qual s’està parlant de la delicada situació econòmica del Club.

Des de Guanyar insisteixen en el fet que la ciutadania deu ser coneixedora de les reunions d’aquests tipus. A més recorden que en el plenari de maig van preguntar a l’alcalde per aquesta qüestió i va respondre que és tractava sols d’un encontre ordinari «l’Alcoiano no és només una institució molt important per la ciutat, sinó que cada any destinem més de 200.000 euros al club més totes les inversions que fem al Collao i la resta de camps i instal·lacions que utilitza el club. Crec que si l’alcalde va a parlar de qüestions relacionades amb la viabilitat del club, els alcoians i alcoianes han d’estar informats. I això és tan senzill com publicar en el web de l’ajuntament la reunió amb horari i lloc, els punts a tractar i un resum dels acords arribats. Això és tindre cura del club i també de la democràcia«, afirma la portaveu; Sandra Obiol.

Finalment des de Guanyar diuen que han reivindicat sempre major transparència al Govern Municipal en diferents qüestions. A més asseguren que aquesta petició no ha sigut mai atesa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *