Demanen determinar les causes de l’alta incidència de Covid a Alcoi

El Partit Popular d’Alcoi ha reclamat un nou estudi per a conéixer les causes per les quals la ciutat torna a estar al capdavant en incidència acumulada per Covid-19. La formació política recorda que aquesta situació ja es va viure de manera similar durant el mes de gener del 2021.

Des del PP expliquen que ara mateix és imprescindible determinar per què la transmissió del virus es dispara per damunt d’altres localitats. A més apunten que el març passat ja van fer aquesta petició, una proposta que va tirar endavant per unanimitat al Ple de l’Ajuntamentvam acordar elaborar un estudi amb la finalitat d’identificar les causes que van provocar les elevades xifres d’incidència entre desembre i febrer a la ciutat d’Alcoi i en el conjunt del Departament de Salut d’Alcoi. No ens val l’excusa que és molt complicat determinar les causes, com va dir al juny el PSOE”, raona el portaveu popular; Quique Ruiz.

Finalment el Partit Popular subratlla que la ciutat torna a liderar la incidència de Covid-19 amb 2.181 casos per 100.000 habitants. La formació política insisteix en la necessitat d’analitzar l’origen i les causes de l’elevat nivell de contagi per a poder adoptar les mesures necessàries de cara a evitar que es torne a repetir una situació com aquesta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *