Crisi a la Manco: Gaianes abandona l’ens comarcal

Gaianes ha decidit abandonar la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat i se suma així a altres pobles que també ho faran pròximament com l’Orxa o Alcosser de Planes. Les tensions polítiques entre el Partit Socialista i Compromís, que ja van marcar la configuració del nou organigrama de l’ens després de les Eleccions Municipals del 2019, està darrere d’aquesta situació.

L’alcalde de Gaianes, Agustí Martínez, assenyala que la Mancomunitat ja no està al costat dels pobles menuts i afirma que ha deixat també de treballar per millorar els seus serveis. A més assenyala que hi ha una gran falta de transparència dins de la mateixa Manco i qüestiona els nomenaments de càrrecs que van fer en 2019 “com a membre fundador de la Mancomunitat l’Alcoià-Comtat, em crec la Manco i és una llàstima que se’n faça un ús partidista. No arribarà lluny seguint així. Espere que canvien les coses. Els pobles menuts necessitem serveis que per la falta de tècnics no podem prestar des dels ajuntaments, però amb l’actual direcció de la Mancomunitat els pobles es veuen abocats a abandonar-la. Paguem molt i rebem poc, a més a més s’ha convertit en un organisme on el consens no té cabuda. Si Gaianes i altres pobles han abandonat la Manco, caldria que els dirigents socialistes feren un pensament, han de canviar l’actitud“, ha sentenciat el primer edil.

Per últim Martínez ha denunciat que en els últims mesos s’hi han produït pràctiques com alliberats posats a dit, oposicions que posteriorment s’anul·len o retribucions per al President com a pagament de favors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *