Compromís no es fia de l’informe que aconsella no municipalitzar l’aigua

El Grup Municipal de Compromís ha mostrat la seua desconfiança davant l’informe que, segons el Govern Local del PSOE, desaconsella municipalitzar el servei d’aigua potable perquè seria inviable per a les arques de l’Ajuntament d’Alcoi. Els valencianistes defenen que és més necessari que mai fer aquest pas i asseguren que actualment l’esmentat servei, en mans privades, no funciona correctament.

Per a Compromís l’empresa AYMED ha fet un informe per a satisfer a l’executiu de Toni Francés i denuncien que el Govern no mostra ganes per municipalitzar l’aigua. A més indiquen que temps enrere ja van proposar que l’informe de viabilitat el fera la Federació Valenciana de Municipis on hi ha una ampla representació de partits polítics “hem conegut que aquesta empresa ha fet, en menys de dos anys, dos informes contradictoris per al mateix municipi simplement perquè havia canviat el Govern. Nosaltres no podem prendre una decisió al respecte amb un informe que, considerem, no és de fiar“, afirma al respecte el portaveu; Màrius Ivorra.

L’informe desfavorable a eixa gestió pública de l’aigua potable d’Alcoi, que ha presentat el Consistori, ha despertat també crítiques d’altres col·lectius com per exemple la Colla Ecologista La Carrasca o Iniciativa per una Gestió Pública de l’Aigua.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *