Compromís denuncia falta d’inversió en la renovació del parc de papereres d’Alcoi

Compromís Alcoi denuncia que quatre anys després de l’entrada en vigor del nou contracte de la recollida del fem, no s’han invertit els més de 15.000 euros previstos anualment per a la renovació i ampliació del parc de papereres de la ciutat. La formació política assegura que hi ha carrers de la ciutat on quasi totes les papereres estan afectades per rovell o fixades als suports amb brides al mateix temps que afirmen que a punts com el Centre, la Zona Alta o Santa Rosa les papereres trencades del model Alcoi no són substituïdes per noves.

Des de Compromís xifren en més de 62.000 euros la quantitat que l’empresa adjudicatària del servei no ha invertit a millorar les papereres alcoianes durant els últims anys. A més diuen que el Govern Local no exigeix el compliment d’aquest epígraf del contracte de residusestà clar que el parc de papereres no ha crescut als darrers anys, més aviat tot el contrari, ha envellit i fins i tot en zones ha desaparegut- Comenta el portaveu Ivorra- la ciutadania està patint la falta de control dels responsables del contracte, que aparentment no estan defensant els interessos de les alcoianes i alcoians, fent complir el contracte, que ells mateixos van redactar, i que s’emporta un pessic gran dels impostos que paguem“, afirma Màrius Ivorra; portaveu de la formació.

Finalment Compromís deixa clar que aquesta situació perjudica el conjunt de la ciutadania i destaquen que el mal estat de les papereres contribueix a oferir una imatge de deixadesa del que és la nostra ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *