Compromís aplaudeix que el Govern Local inste a la Diputació a millorar la carretera d’accés a Gormaget

El Grup Municipal Compromís ha aplaudit que, després del prec que van fer al passat plenari de l’Ajuntament, el Govern Local del PSOE tinga intenció de sol·licitar a la Diputació d’Alacant que porte endavant la reparació de la carretera d’accés al Centre Ocupacional de Gormaget. La formació política demana que l’ens provincial incloga aquesta reparació en les obres del centre de bombers projectat a la nostra ciutat.

Al mateix prec, la formació valencianista sol·licitava el tancament de la zona on està l’estructura inacabada del centre de Gormaget, paralitzat des de fa dècades, i que està patint actes vandàlics contínuament. En aquest sentit consideren que la situació en la qual està aquesta zona pot suposar un gran perill per als vianantsdes del Govern, se’ns va aprovar aquest tancament per evitar més deteriorament de la zona i els perills que aquesta estructura oberta al pas, poden comportar a la gent“, afirma el Portaveu de Compromís Alcoi; Màrius Ivorra.

Des de Compromís recorden que estaran vigilants que la Diputació escometa el projecte i destaquen que si no ho fa, tornaran a sol·licitar novament a l’Ajuntament que la realitze.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *