Comença el Rural FilmFest, el primer festival de cine amb públic després del confinament

La Mancomunitat de l´Alcoià i el Comtat torna a acollir en els seus pobles la celebració del festival internacional de cine Rural FilmFest, que començarà demà, divendres 10 de juliol, a Banyeres de Mariola al pati de la Malena, a les 22h , i serà el primer festival de cine a celebrar-se amb públic en tot el país després del confinament.

Al Rural FilmFest, sis pel·lícules faran la seua estrena mundial: Dry Tears of the Aral, de Danila Volkov (Rússia); Milu’s Corner, de Bíró Bálint (Portugal); Bend or Break, d’Isaac Kerlow (EEEUU); Way home XI, d’Emanuel Bachnetzer (Àustria); Cino, Ian!, de Tobia Passigato (Itàlia); i Just Be, de Susanna Kosa (Alemanya). A més, dues pel·lícules faran la seua estrena internacional i tretze es podran veure per primera vegada a Espanya.

Les projeccions tindran lloc diàriament durant set dies: el dissabte a la plaça de l’Assut d’Agres i diumenge a l’IVAM CADA Alcoi, en el mateix horari. La setmana següent hi haurà projeccions a Alcoleja, Benasau, Gorga i Muro, i la cloenda del festival de cinema tindrà lloc al Palau Comtal de Cocentaina el divendres 17. Per tal d’assistir a la projecció de Cocentaina cal recollir entrada gratuïta prèviament a la Casa de la Joventut del municipi en horari d’11 h a 13 h i de 14 h a 19.30 h. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat, i s’aplicaran mesures d’higiene i seguretat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *