Cocentaina tramita incloure la millora del Pare Arques en el Pla Edificant

El Ple de l’Ajuntament de Cocentaina del mes de juliol va acordar sol·licitar a la Conselleria d’Educació l’adhesió al Pla Edificant per a portar endavant diferents treballs de millora a l’institut Pare Arques. Aquesta demanda, aprovada per unanimitat, ve precedida per la sol·licitud telemàtica que va fer l’alcaldessa en octubre de 2020 per abordar obres de conservació i millora del recinte educatiu.

El cost previst de l’actuació és de 1.058.078,81€ i amb ella es volen solucionar diverses deficiències detectades al centre educatiu. En aquest sentit les intervencions aniran centrades en el canvi de la coberta, les goteres o l’accessibilitat del pavelló esportiuara li s’enviarà a Conselleria tota la documentació pertinent amb la memòria tècnica valorada per què l’estudien i haurem d’esperar que ens donen el vistiplau per poder assumir les competències de la licitació de les obres. A través d’aquest Pla Autonòmic estem aconseguit millorar tots els centres educatius públics del poble. Vam començar amb l’accessibilitat del Real Blanc, estem construïnt el nou Bosco unificat i ara volem un institut sense deficiències i còmode per a l’alumnat“; detalla l’alcaldessa i regidora d’Educació; Mireia Estepa.

El Consell Escolar del centre va participar en la identificació de totes les intervencions necessàries i va votar per unanimitat que es demanara la inclusió de l’IES al Pla Edificant

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *