Cocentaina reprén l’activitat esportiva

Cocentaina ha recuperat l’activitat esportiva i ho ha fet amb totes les mesures de seguretat enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Durant els últims dies s’han reiniciat els entrenaments i l’activitat esportiva de la mà dels diferents clubs membres del Consell Local d’Esports. A més, amb el treball conjunt per part dels diferents implicats, s’han elaborat els protocols i funcionament per a reprendre tota activitat al Poliesportiu Municipal.

El regidor d’Esports a l’Ajuntament de Cocentaina, Octavio Cerdà, desitja una bona temporada a tots els clubs i esportistes locals. Aixi mateix destaca eixe gran treball realitzat per a poder reprendre l’activitat esportivahem fet un esforç per part de tots els implicats en el funcionament del poliesportiu, i amb l’ajuda dels diferents clubs esportius podem garantir que es compleixen els protocols sanitaris. Ens enfrontem a una temporada esportiva complicada per als clubs, els esportistes i les famílies, i des del govern s’esforcem perquè realitzar esport a Cocentaina siga el més segur possible“, afirma.

També estan en marxa una temporada més les Escoles Esportives Municipals. Un total de 7 modalitats esportives, que complementen tota l’oferta que podem trobar a les instal·lacions del poliesportiu, com són: pilates, tenis, tenis taula, vòlei, multiesport, aeròbic i gimnàstica rítmica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *