Cocentaina reforça els llaços amb el Campus d’Alcoi de la UPV

L’Ajuntament de Cocentaina i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) continuaran col·laborant en distintes àrees en les quals puguen establir futures sinergies. Amdues institucions seguiran potenciant el Turisme, la Fira de Tots Sants o la innovació i treballaran per augmentar la relació amb les empreses.

Des de l’alcaldia del municipi indiquen que “han sorgit temes molt interessants de treball amb la Fira, el Turisme i de cara a totes les investigacions que poden girar al voltant del nostre municipi“, afirma. Mireia Estepa també ha aprofitat per a felicitar el nou equip directiu i “esperem poder establir una línia de treball que siga productiva i que siga un ‘win-win’ per ambdues parts“.

Cal destacar que el campus alcoià abandera la zona tecnològica de la Fira en els últims anys, sobretot amb el programa de Generació Espontània. El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu, assegura que “volem tornar a iniciar els contactes per portar endavant nous reptes. Desitgem continuar la col·laboració amb la Fira de Cocentaina que hem portat en els últims anys i obrir noves línies de col·laboració en el món tecnològic“. Bernabeu apunta que “volem que els nostres alumnes puguen desenvolupar activitats d’I+D+i en Cocentaina i en les seues empreses. Ha sigut una reunió molt positiva i s’ha arribat a l’acord de què si l’Ajuntament de Cocentaina vol resoldre alguna qüestió que puga solucionar la UPV, tenim les portes obertes. La UPV considera que Cocentaina i els municipis dels voltants són molt importants per a la col·laboració i el creixement del Campus“.

Per part del Campus d’Alcoi de la UPV, han assistit al encontre Antonio Giménez, responsable de l’Àrea de Relacions amb els Municipis i Seus Universitàries; Javier Silvestre, subdirector de Càtedres d’Empresa, Mecenatge i I+D+i; Carlos Sastre, subdirector de Transformació Digital i Comunicació; i el director, Pau Bernabeu. Per part de l’Ajuntament de Cocentaina, han assistit com a regidora de Fira, Eugenia Miguel; Iván Jover, regidor de Turisme; i l’alcaldessa, Mireia Estepa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *