Cocentaina posa en marxa el programa «C’ACTIVA»

L’Ajuntament de Cocentaina posa en marxa noves ajudes i subvencions dirigides a autònoms, empreses i xicotetes empreses de la localitat. Aquesta segona convocatòria, segons ha informat el Consistori contestà, forma part del Pla que el mateix Ajuntament ha creat per a dinamitzar l’activitat econòmica del municipi arran de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

Cal destacar que hi han dues línies per a poder sol·licitar dites ajudes. En la primera d’elles, si l’activitat ha estat tancada al 100%, l’import serà de 600 euros mentre que en la segona si l’empresa ha tingut una reducció del 60% en la facturació durant l’Estat d’Alarma, l’import serà de 300 €. Aquestes línies compten amb trams addicionals que contemplen tant tindre treballadors a càrrec seu o bé, si s’està de lloguer.

La línia pressupostària que l’Ajuntament ha creat és d’un total de 160.000 € a càrrec del pressupost municipal. A més aquesta xifra pot ser ampliada en qualsevol moment i en cas de ser necessari “amb aquestes ajudes es pot donar un impuls a l’activitat empresarial, en tots els àmbits en el nostre poble donat la malaurada situació que estem passant. També cal recordar que la partida pressupostària està totalment constituïda per fons municipals el que ens ajuda a poder ampliar-la, si fora el cas, ja que en l’Ajuntament de Cocentaina estem al 100% amb el sector econòmic del nostre poble“, assenyala la regidora d’Hisenda; Mariona Carbonell.

Les ajudes es podran sol·licitar a partir del 25 de setembre i tota la tramitació serà realitzada a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Cal recordar que aquestes ajudes no són compatibles amb les que ofereix la Generalitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *