Cocentaina llança una nova campaña de Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Cocentaina ha posat en marxa una nova campanya dels Pressupostos Participatius, una iniciativa que de nou permetrà que la ciutadania trie aquelles iniciatives o projectes que vol que es facen al poble.

En 2021 el període per a presentar les propostes va des del dia 18 de gener fins al dia 1 de febrer a les 23:59h. La presentació de propostes es pot fer per dues vies. D’una banda es pot fer de manera presencial, al Servei d’Informació a la Ciutadania (SIC), ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament, a través d’una instància general en paper; o bé telemàticament, opció més recomanable a causa de la situació sanitària actual, mitjançant la Seu Electrònica en cocentaina.sedeelectronica.es. Una vegada tancat el termini per a presentar les propostes, passaran a la fase d’estudi de la viabilitat per part del personal tècnic municipal, que ha d’emetre els informes abans del 12 de març, moment en què es faran públiques les propostes a fi que la gent les conega i les valore. La votació està prevista per a la setmana del 12 al 18 d’abril, procés que, igual que en 2020, tornarà a ser únicament per Internet, és a dir, en línia “recomanem a totes les persones que en vulguen presentar alguna iniciativa que s’assessoren prèviament, mitjançant el telèfon, amb cada tècnic o tècnica municipal de l’àrea que corresponga“, destaca la regidora de Participació Ciutadana; Maite Valls.

Tota la informació sobre el procés dels Pressupostos Participatius, i les seues fases, pot consultar-se en aquest portal web.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *