Cocentaina instal·la il·luminació a la passarel·la que uneix la Lleona amb la Via Verda

L’Ajuntament de Cocentaina ha invertit un total de 1960 euros en la instal·lació de quatre projectors de llum destinats a il·luminar la passarel·la que connecta la Via Verda amb el Polígon Industrial de la Lleona.

Els focus es connecten automàticament mitjançant unes cèl·lules fotoelèctriques, quan la intensitat de llum natural descendeix, i redueixen la seua intensitat lumínica quatre hores després d’entrar en funcionament. L’objectiu d’aquesta actuació és guanyar en seguretat en la passarel·la just en el moment que es fa de nit “aquestes millores pretenen que la gent faça ús de la Via Verda en totes les èpoques de l’any per fer esport o gaudir d’un passeig, independentment de la llum natural“, assenyala la regidora de Medi Ambient; Eugènia Miguel.

Recordar que la passarel·la va entrar en funcionament en octubre de l’any 2019 després d’unes obres que van fer realitat un projecte molt demandat a la Vila Comtal des de principis de la dècada del 2000, moment en el qual la Via Verda va quedar tallada en construir-se la circumval·lació contestana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *