Cocentaina incorpora nous vehicles per a la neteja viària

L’Ajuntament de Cocentaina ha presentat els nous vehicles que l’empresa FCC incorpora al servei de neteja viària i xarxa de sanejament del municipi. En total són 7 cotxes segons la informació facilitada pel Consistori de la Vila Comtal.

Es tracta de 2 agranadores d’aspiració i arrossegament; 1 vehicle furgó hidronetejador; 2 vehicles auxiliars de neteja elèctrics; 1 vehicle turisme híbrid; 3 bufadores elèctriques; 2 desbrossadores elèctriques; 3 carrets autopropulsats; 5 carrets portacubs. Tant els vehicles com la maquinària han estat exposats a la Plaça de la Vila i en l’actualitat tots es troben en funcionament els nous vehicles permeten una presència permanent dels mitjans mecànics en barris i pedanies, fent costat als efectius de neteja manual per a un escombratge diari òptim. S’està fent un salt substancial en la neteja que està sent percebut pels ciutadans gràcies al suport mecànic proporcionat pels nous equips, així mateix els equips són més sostenibles i eficients, ha indicat la regidora de Neteja Viària; Paqui Ruiz.

En la presentació van estar presents, a banda de la regidora i l’alcaldessa, el Cap de Servei d’FCC; José Aurelio Bueno. L’acte es va portar a terme a les portes de l’Ajuntament de la capital del Comtat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *