Cocentaina aprova el nou contracte de la recollida de la brossa

El Ple de l’Ajuntament de Cocentaina va aprovar la setmana passada el nou contracte de la recollida del fem amb el suport de la majoria d’edils de la Corporació Local.

Entre les novetats que presenta el document destaca l’aplicació d’un servei de recollida mixt i la incorporació d’una tècnica per a supervisar que es compleix el contracte. A més es va acordar que el nou plec tinga vigor durant 5 anys per a facilitar la seua adaptació als canvis europeus en matèria de sostenibilitataquest plec és fruit del treball en equip de tots els partits de la corporació, els tècnics de la casa i els especialistes contractats. Agraïsc a tots els portaveus i, molt especialment, a la regidora Paqui Ruiz, cada minut que hem dedicat al contracte més important per al poble, perquè encara que pareix que ara no està massa de moda consensuar, ho hem intentat i ho hem aconseguit. Donar-li la volta al contracte de la brossa i portar-ne un nou, adaptat als temps que corren, més responsable amb el medi ambient i que garantisca que l’empresa obeïx al contracte era un dels compromisos més importants que aquest equip de govern portava en l’agenda de la legislatura i hui ho hem complit” afirma l’alcaldessa; Mireia Estepa.

El nou contracte serà visible als carrers contestans en un any i mig o dos i es früit d’un intens treball de reunions prèvies on tots els grups polítics han definit les característiques que tindrà aquest nou plec de condicions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *