Cocentaina acull el I Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants

Cocentaina acollirà la pròxima setmana el Primer Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, una iniciativa organitzada en el marc de la 675 edició de la Fira de Cocentaina 2021 i amb la finalitat de continuar professionalitzant el Certamen. Aquest congrés tindrà lloc al Centre Cultural El Teular els dies 15 i 16 de setembre i abordarà millores d’accessibilitat, estratègies de comunicació i màrqueting en les vendes. 

El programa de la trobada, segons la informació facilitada, inclourà tallers i taules de treball per sectors d’exposició i estarà dividit en tres grups de gran format (automoció, maquinària industrial i agrícola, piscines i exteriors, llar); Estands mig format (Innovació, medi ambient, tecnologia, turisme, esports, multicomercial) i Agroalimentària. Durant l’encontre les empreses expositores i col·laboradores en l’organització de l’esdeveniment podran actualitzar coneixements, conèixer tendències, compartir experiències i aportar solucions per a millorar la seua presència en la Fira i continuar professionalitzant el Certamen “hem organitzat un primer programa amb aquells aspectes que considerem clau per a millorar l’experiència entre els expositors i els visitants. L’accessibilitat, la seguretat i el tracte amb el client i les vendes, són claus per a continuar professionalitzant el certamen. Pel que esperem que el treball conjunt que realitzarem durant aquests dos dies es veja reflectit en la 675 edició de la Fira”, afirma la regidora de Fira; Eugènia Miguel.

Assenyalar que l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i el Departament de Fira han mantés aquesta setmana una reunió amb la Conselleria de Sanitat per tal d’analitzar tots els aspectes relatius a la celebració d’aquest esdeveniment durant el mes de novembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *