Castalla tindrà Pla Municipal d’Emergències

L’Ajuntament de Castalla treballa en la redacció del Pla Territorial Municipal d’Emergències (PTM) de la localitat. El Consistori ha rebut una subvenció de 6.000 euros de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per a sufragar el projecte.

Les primeres fases del projecte contemplen diverses reunions entre a Regidoria de Seguretat Ciutadana, el personal tècnic, la Policia Local, els Bombers, Protecció Civil i la Brigada Municipal. Aquestes converses avancen a bon ritme i el termini de redacció del nou Pla és d’entre sis i huit setmanesaquest document ens permet tindre llestos els protocols de l’actuació per a fer front a tota classe de situacions de risc. Tenir llest aquest document és una garantia per a la nostra ciutat, així com per a la població en general, ja que millorem la seguretat en tot l’entorn urbà de Castalla“, afirma l’alcalde; Antonio Bernabéu.

L’objectiu del mateix és assegurar una correcta redacció, tenint en compte que s’estan duent a terme les esmentades reunions amb els agents implicats, eixides de camp i accions de participació ciutadana. D’aquesta manera, la població també pot manifestar el seu punt de vista, donar a conéixer la percepció del risc i enriquir l’elaboració del PTM amb casos concrets.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *