UMH, proximitat i innovació en un entorn universitari privilegiat

La Universitat Miguel Hernández d’Elx prepara ja el pròxim curs acadèmic i ho fa oferint més de 2.500 places de nou ingrés en 28 graus i 4 dobles graus. Les titulacions es distribueixen en les seues cuatros campus,  cadascun dissenyat per a proporcionar un entorn òptim per al desenvolupament dels estudis impartits.

Entre les novetats més destacades de l’oferta acadèmica per a aquest pròxim curs es troben dos nous graus que responen a les demandes emergents del mercat laboral i les tendències educatives globals: el Grau en Ciència de Dades i Intel·ligència Artificial i el Grau en Gestió, Tecnologia i Moda. El primer d’ells, adscrit a la Facultat de Ciències Experimentals de la UMH i que ofereix 60 places, està dissenyat per a formar a professionals capaços d’abordar els reptes de l’era digital mitjançant l’anàlisi de grans volums de dades i el desenvolupament de solucions basades en intel·ligència artificial. Per part seua, el segon comptarà amb 40 places, combina coneixements de gestió empresarial, tecnologies emergents i disseny de moda. A aquests nous Graus se sumen els dos Dobles Graus en Ciències Polítiques i Gestió Pública i Dret; i en Ciències Polítiques i Gestió Pública i Administració i Direcció d’Empreses; així com el doble itinerari dels Graus en Dret i Ciències Polítiques i Gestió Pública, tots ells adscrits a la Facultat de Ciències Socials i Jurídiques d’Oriola de la UMH, que enguany celebra el seu 25 Aniversari “la UMH es caracteritza per la formació en qualitat, una constant aposta per la investigació i la transferència de coneixement. Amb Campus situats a Elx, Sant Joan, Oriola i Altea, la universitat brinda als seus estudiants un entorn acadèmic dinàmic i en constant evolució“, explicava en COPE ALCOI José Juan López; Vicerector d’Estudiants i Coordinació.

La preinscripció estarà en marxa  fins al 5 de juliol. Els qui tinguen algun dubte poden dirigir-se presencialment de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 18.00 hores, a l’edifici Tabarca del campus d’Elx. Per part seua, les consultes telefòniques s’atendran en el mateix horari a través dels telèfons habilitats (96 522 26 46 – 96 665 83 69). La UMH ha habilitat a més un canal de WhatsApp durant aquest període amb atenció de 9:00h a 18:00h. En la web de Futur Estudiant trobaran la icona des del qual podran iniciar una conversa, fer les seues consultes i resoldre els seus dubtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *