Prop de 20.000 entrades s’han sol·licitat ja per al Campament Real d’Alcoi de 2024

Èxit de participació l’el sorteig per a les entrades del Campament Real d’Alcoi de 2024. Quasi 20.000 entrades s’han demanat ja en l’aplicació habilitada per a això. De moment, són ja 4.374 els registres que s’han realitzat en l’aplicació.

Només s’admet una inscripció per cada correu electrònic que es registre. No obstant això, hi ha gent amb més marge de maniobra. “Hi ha molta gent repetida. Hi ha una persona que ha demanat entrades díhuit vegades amb correus diferents cada vegada”, explicava David Ponsoda, president de l’Associació Cultural Samarita, en roda de premsa.

La novetat enguany és que el repartiment d’entrades es fa de manera diferent. Però, quina probabilitat hi ha que et toque una d’eixes entrades? El primer pas és participar i quan es registra una sol·licitud, s’indica a quina franja horària es vol optar. No obstant això, la veritat és que hi ha alguns horaris en els quals es demanen menys entrades. Des de l’organització expliquen que en alguns trams tots els que participen podran obtindre entrada, perquè la demanda és menor que l’oferta de places.

Este cap de setmana ha començat també la Lliga de Cotos que organitza l’Associació Cultural Samarita. S’ha creat una baralla de cartes especial, com en anys anteriors. La d’esta edició és obra de Gloria Segura i s’ha inspirat en els càrrecs festers de 2023 per a crear-la. S’han editat 200 baralles la venda de les quals, com en anys anteriors, té una fi solidària.

Ponsoda ha presentat també la VIII edició dels Premis Samarita. La gala se celebrarà el pròxim 2 de març de 2024 i serà conduïda per Javier Llopis. De moment, s’ha avançat que el Premi al Personatge Fester se li donarà al fotògraf José Luis Solroca i que el Premi a l’Entitat Col·laboradora recaurà en Creu Roja Alcoi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *