Naix el consell assessor per al mecenatge al Campus d’Alcoi de la UPV. Quin és el seu principal objectiu?

El Campus d’Alcoi de la UPV està obrint la porta a la possibilitat de mecenatge i patrocini de projectes i investigació. Per a això, s’ha format un consell assessor compost per directius del Campus i professionals externs experts en diferents sectors. Aquest consell abordarà tots els detalls per a obtindre aportacions econòmiques tant de particulars com d’empreses, amb la finalitat d’impulsar projectes i investigació, aprofitant els avantatges fiscals que aquesta iniciativa ofereix.

El director del Campus, Pau Bernabeu, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa i ha assenyalat que la mateixa persegueix “treballar en l’obtenció d’accions de mecenatge i patrocini per a finançar projectes d’investigació, seguint un model implantat en universitats americanes i algunes europees“, assenyala. A més, les aportacions no es limitaran només a la investigació, ja que també es consideren projectes d’alumnes que puguen ser interessants per a les empreses “cal treballar en una mateixa direcció per a créixer la universitat i l’economia local, així com retindre talent a través del mecenatge i patrocini“, destaca Rafael Valls; integrant d’aquest consell assessor. Un mecenatge que també portarà importants fiscals, incloent-hi exempcions i devolucions a la Comunitat Valenciana en realitzar la Renda “com per exemple una aportació de fins a 250 euros que és retornada íntegrament a la Comunitat Valenciana en realitzar la declaració“, afirma el jurista Carlos Colomer.

Aquest consell assessor està format pel mateix director del Campus d’Alcoi, Pau Bernabeu, i el subdirector Javier Silvestre, així com pels professionals externs Carlos Colomer, Rafael Valls, Ricardo de l’Encarnació, Andrés Monllor, Francisco Verdú, Julia Company, Raquel Moltó, Dámaris Alba i Raquel Juan. Tots ells són experts en dret, economia i treball, banca, ciències biològiques o aeronàutica; entre altres disciplines. Un dels principals

Al costat d’això, una altra possibilitat de mecenatge i patrocini està enfocada al que es denomina esdeveniment d’excepcional interés públic. Ací sol·licitaran que s’emmarque la celebració del 200 aniversari de l’existència d’estudis industrials a Alcoi i amb això del que va ser l’origen de l’actual Campus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *