Monsenyor Benavent visitarà per primera vegada Alcoi com a arquebisbe de València

El nou arquebisbe de València efectuarà la seua primera visita a Alcoi aquest pròxim cap de setmana després d’haver pres possessió de la nostra Diòcesi el mes de desembre passat. Monseyor Enrique Benavent serà a la ciutat el diumenge al matí per a presidir els actes religiosos que es realitzaran en honor del Jesuset del Miracle.

Benavent arribarà passades les deu del matí a la plaça d’Espanya i serà rebut a les portes de la parròquia de Santa María pels representants de l’Associació del Jesuset del Miracle així com de la comunitat cristiana de la ciutat. Després entrarà dins del temple i presidirà la processó del trasllat del Santíssim Sagrament des de la mateixa Santa María fins a l’església del Monestir del Sant Sepulcre. Allí oficiarà la missa solemne en honor al Jesuset del Miracle i en finalitzar prendrà part també en la processó que recorrerà els carrers alcoians al voltant de la una del migdia. Des de les parròquies del Centre d’Alcoi agraeixen que Don Enrique Benavent haja acceptat vindre a la ciutat i assenyalen que la invitació li va ser cursada abans de ser arquebisbeen aquell moment ja ens va dir que sí però després del seu nomenament per al càrrec ens va ratificar que podria estar en un dia molt especial per a Alcoi i en una festa que el mateix Don Enrique coneix també molt“, indicava en COPE ALCOI Don José Luís Llopis, rector del Centre.

Cal recordar que Monsenyor Enrique Benavent va iniciar el seu ministeri sacerdotal en 1982 a la parròquia de Sant Roc i Sant Sebastià d’Alcoi, després de rebre l’ordenació sacerdotal a València en la Visita Apostòlica de Juan Pablo II a Espanya el 8 de novembre d’aquell mateix any. A la nostra ciutat va treballar com coadjutor de la parròquia fins a 1984, on guarden un bon record d’ell. Allí va estar també vinculat a l’impuls dels Júniors Flor de Neu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *