‘Mediodía Cope’ Alcoi dilluns 5 de juny 2023 (14:20h)

Hui dilluns hem recordat que María Ballesteros es va convertir el divendres en alcaldessa de Alcosser després d’un sorteig a cara o creu amb el Partit Popular. També hem parlat de la caiguda d’una barana en el pont del Viaducte de la nostra ciutat.

Les alarmes van saltar ahir a la nit en el pont del Viaducte d’Alcoi després que la Policia Local de la nostra ciutat fora advertida que faltava un dels trams de la barana que delimita aquest vial del barranc. L’avís es va rebre sobres les onze i mitja de la nit i immediatament després es van desplaçar fins al lloc dels fets efectius del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d’Alacant. També van acudir fins a la zona dues patrulles de la mateixa Policia Local amb els regidors Raül Llopis (Seguretat), Jordi Martínez (Obres Serveis) i Alberto Belda (Prevenció de Riscos Laborals).

Des de l’Ajuntament d’Alcoi han explicat sobre aquest tema que els Bombers van revisar la barana per a veure si hi havia risc de caiguda. A més detallen que els agents de la Policia Local, després de la corresponent supervisió, van corroborar que la caiguda no s’havia produït perquè una persona s’havia precipitat pel pont.

De moment no s’ha concretat si finalment existeixen indicis que determinen si l’incident ha sigut provocat o ha ocorregut de manera fortuïta. Sí que fonts municipals indiquen que altres trams de la barana es movien o agitaven, motiu pel qual s’ha decidit acordonar tota la zona per a evitar cap perill als vianants. Al llarg del dia de hui els tècnics municipals continuen analitzant la situació per a determinar les causes i proposar solucions immediates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *