‘Mediodía Cope’ Alcoi dilluns 3 de juny 2024 (14:20h)

Hui dilluns us hem recordat les inversions que per a les nostres comarques va anunciar el president Mazón divendres passat durant la seua visita a Alcoi. També hem destacat que demà arranquen les proves de Selectivitat en la Comunitat Valenciana, exàmens que també es duran a terme al Campus d’Alcoi de la UPV.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València torna a ser seu de les Proves d’Accés a la Universitat i acull a dos tribunals de la Universitat d’Alacant, fet que permetrà de nou que tant estudiants de la ciutat com de poblacions de la comarca facen ací els seus exàmens. Seran 466 en una convocatòria ordinària de la PAU que es desenvoluparà el dimarts 4 de juny, el dimecres 5 i el dijous dia 6.

Cal destacar que la xifra s’incrementa en un 7% respecte a l’any anterior, passant dels 433 del 2023 als 466 del 2024. Al Campus d’Alcoi de la UPV s’examinaran alumnes i alumnes procedents del CIPFP Batoi, el Col·legi La Salle, l’IES Andreu Sempere, l’IES Pare Vitòria, el Col·legi Sant Roque i l’IES Cotes Baixes. També seran examinats allí estudiants de poblacions de la comarca ja que el tribunal 10 acull a l’IES Serra de Mariola de Muro mentre que en l’11 estan l’IES Pare Arques de Cocentaina o l’IES Professor Manuel Brosseta de Banyeres de Mariola. Més del 80% d’ells es presenten a la fase obligatòria i la resta, segons la informació facilitada, tan sols s’examinen de les assignatures voluntàries.

Apuntar que les notes es coneixeran a partir de la una del migdia del divendres 14 de juny obrint-se després el corresponent període per a sol·licitar revisions que seran del 17 al 19 de juny. Després d’això, arribarà la convocatòria extraordinària prevista per als dies 2, 3 i 4 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *