‘Mediodía Cope’ Alcoi dilluns 17 de juny 2024 (14:20h)

Hui dilluns hem destacat que ha arrancat una nova temporada de les piscines municipals a Alcoi. També hem comentat que ha sigut detingut un home a Alcoi per diverses estafes fent-se passar per obrera.

La Policia Nacional ha detingut a un home  Alcoi per cometre diversos delictes d’estafa. El presumpte autor s’anunciava com a obrer, prometent serveis per a reformes i decoració, però finalment acabava cobrant per endavant i no feia el treball acordat.

Una de les víctimes d’aquesta estafa va trobar en un establiment de la ciutat diversos cartons amb l’anunci i un número de telèfon per a contactar. Després de mantindre una conversa telefònica, víctima i autor es van citar en el domicili del primer perquè prenguera mesures en el dormitori ja que projectava realitzar una reforma en aquesta estada de la seua vivint. El pressupost final dels arranjaments pactats ascendia a uns 7.185 euros, pagaments que es van fer per endavant, gran part en efectiu, mentre ue la resta es va efectuar mitjançant transferència bancària. El perjudicat pocs dies després va poder comprovar que havia sigut víctima d’una estafa, ja que l’autor dels fets no es va presentar el dia acordat per a iniciar la reforma i, cada vegada que contactava a través d’aplicacions de missatgeria i fins i tot mitjançant crides, aquesta persona iniciava una cadena de pretextos i excuses per a ni tan sols començar amb l’execució de la intervenció.

Els investigadors no van tardar a localitzar i detindre a l’autor, un home, espanyol, de 25 anys. El mateix individu ja havia sigut detingut per un fet de la mateixa naturalesa a principis del present any, també en la Comissaria d’Alcoi. En aquella ocasió, segons la informació facilitada pels agents, va estafar de la mateixa forma quasi 11.000 euros. Totes les actuacions ja es troben a la disposició dels Jutjats d’Instrucció d’Alcoi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *