Mazón anuncia 3’6 milions d’euros per a millorar la residència de menors El Teix d’Alcoi

El president dels populars de la Comunitat Valenciana ha estat aquest migdia a Alcoi per a participar en un acte de campanya amb motiu de les Eleccions Europees que se celebren diumenge que ve 9 de juny. A la cita han acudit representants del Partit Popular d’Alcoi però també de la totalitat de localitats de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

El també Cap del Consell ha anunciat importants inversions per a la ciutat com la millora de la residència de menors del Teix, projecte per al qual l’administració autonòmica destinarà uns 3’6 milions d’euros. També ha fet referència a la tan esperada ampliació de l’Hospital Verge dels Lliris “les obres estan llestes,  només depén del fet que l’Ajuntament complisca amb la norma urbanística per a permetre-ho, com el centre de salut Alcoi-la Bassa. També des de la Generalitat posarem en marxa després de l’estiu la comissió d’investigació del que va ocórrer amb el COVID-19 en una residència geriàtrica Alcoi. Per la dignitat i la depuració de responsabilitats. Alcoi no pot quedar-se en l’immobilisme“, ha manifestat Mazón. També ha fet menció a la situació per la qual està travessant el Club Esportiu Alcoyano felicitant el grup municipal del PP a la nostra ciutat “per la seua responsabilitat per a remar i pensar en solucions. Carlos Pastor em va cridar per a donar tràmit al BIC i estem en disposició d’ajudar. Ara ha de tramitar-ho l’Ajuntament. Temps hi haurà per a demanar responsabilitats per l’ocorregut“, va comentar el dirigent. Finalment va instar l’administració local a “moure fitxa” de cara a donar totes les facilitats perquè el corredor industrial en direcció a Ibi siga una realitatés bàsic atendre la necessitat de sòl industrial, per a poder oferir-ho a les empreses i que aquestes puguen triar, alguna cosa que durant tants anys no s’ha fet a Alcoi“, va concloure.

Al costat de Carlos Mazón van estar el president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, el secretari general del PP  valencià, Juan Francisco Pérez, el Diputat Autonòmic, Fernando Pastor, i la candidata a les eleccions europees Marián Cano. També el Diputat Provincial i portaveu del PP a Alcoi, Carlos Pastor, va estar al costat del líder del PP regional destacant la importància de comptar amb la seua presència en aquesta jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *