L’alcoià Ignacio García Miralles és ordenat sacerdot en la Catedral de València

La Catedral de València va acollir dissabte passat al matí l’ordenació de huit nous sacerdots per a la Diòcesi de València en el transcurs d’una missa presidida per l’Arquebisbe de València, monsenyor Enrique Benavent. Així, han van rebre l’ordenació sacerdotal els seminaristes Ignacio Álvarez i Miquel Amat, procedents del Col·legi Seminari Sant Tomàs; Ignacio Benavent, del Seminari Major La Immaculada; i Fernando Fayos, l’alcoià Ignacio Garcia i Juan Vicente Nulius, del Col·legi Seminari Corpus Christi «El Patriarca» de València. Al costat d’ells es van ordenar també sacerdots el religiós Cooperador de la Veritat Jesús Escrig i el diaca permanent Francisco España, que pertany a la parròquia de Benimuslem.

Ignacio García Miralles, de 32 anys d’edat, ha estat sempre vinculat a la Parròquia de Sant Roc i Sant Sebastià de la nostra ciutat a la qual pertany. Assegura que la seua vocació ja va començar en l’àmbit familiar, en el si d’una família cristiana senzilla, de parròquia. Ha sigut educador Júnior, i ha col·laborat sempre a nivell parroquial i arxiprestal en nombroses iniciatives. Abans de l’ordenació sacerdotal va passar pels micròfons de COPE ALCOI i va recordar que ell sempre havia pensat que la vida matrimonial era la vocació a la qual Déu li cridava, i que eixe anava a ser el seu projecte de vida “però estant estudiant en la Facultat de Filologia, veia que l’educació en un col·legi estava molt bé, però que potser als alumnes més que qüestions literàries o lingüístiques havia de transmetre’ls l’amor de Déu“, va detallar. A més va destacar que el que més li havia ajudat en aquesta vida era sentir-se volgut tal com és “crec que és el gran deure pendent que té la societat de hui dia, que la gent se senta volguda tal com és, un amor gratuït, en una societat en la qual se’ns diu que l’esforç mai és suficient, sempre hem de superar-nos, la felicitat sempre ve en el següent esglaó i mai ens sentim assaciats, sempre insatisfets”, indica. Finalment va manifestar el compromís amb el qual afronta aquesta nova etapa en la seua vida “jo on sempre m’he sentit volgut, assaciat i satisfet ha sigut a l’Església, on res m’han exigit, i on tot ha sigut gratuït. Eixe valor gratuït és el que jo crec que he d’anunciar a aquest món, i ser un rector que puga testimoniar eixe amor de Déu gratuït als feligresos” va concloure.

Don Ignacio García Miralles oficiarà la seua primera eucaristia a Alcoi en la parròquia de Sant Roc i Sant Sebastià. Serà el dissabte 29 de juny, festivitat de Sant Pere i de Sant Pau, a partir de les 12:00h del migdia.

Ací pots escoltar l’entrevista amb Ignacio García Miralles:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *