La robòtica desperta l’interés dels més joves en el Campus d’Alcoi

El X Concurs de Robòtica Mòbil, organitzat pel Grup de Robòtica i Mecatrònica (GROMEP) i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), va tindre lloc divendres passat 10 de febrer en el pavelló d’esports de l’Edifici Georgina Blanes amb una gran assistència de públic. La iniciativa es va emmarcar dins de la programació anual de ‘Joves consciència’ del mateix campus alcoià.

L’esdeveniment va comptar en aquesta ocasió amb la col·laboració de la Càtedra «Alcoi Ciutat del Coneixement» signada amb l’Ajuntament d’Alcoi, l’Obra Social de Caixa Ontinyent, i amb el suport de Multiscan Technologies.

En aquesta iniciativa van prendre part aquesta vegada un total de 17 instituts de La Vila Joiosa, Villena, Moixent, Algemesí, Alacant, Alcoi, Coix, Sant Joan d’Alacant, Cocentaina, Pego, Castalla, Oliva i Altea. El concurs anava dirigit a estudiants pertanyents a centres educatius d’Educació Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional, entitats educatives i qualsevol aficionat a la robòtica. Prop de 500 estudiants han participat, la qual cosa suposa el rècord en les 10 edicions d’aquest esdeveniment.

Cal esmentar que aquest concurs està ja plenament consolidat i té com a objectiu fomentar la robòtica estimulant l’aprenentatge en continguts científics com ara les matemàtiques, física, informàtica i mecànica. A més va comptar amb les modalitats Recogebot Llec, Recogebot Lliure, Lluita Lliure, Lluita LLEC, Laberint, Siguelineas LLEC i Siguelineas LLIURE.

Lliurament de premis

El lliurament de premis es va convertir en tota una gran festa en la qual van ser presents organitzadors així com patrocinadors. Per part del Campus d’Alcoi, van entregar els premis el secretari, Vicente Díez, i el subdirector primer, Josep Maria Gadea. També van repartir els guardons els regidors de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda i Jorge Segura; el professor del Campus d’Alcoi de la UPV, Jaime Masiá, i Elvira Moreno, en representació de Multiscan Technologies.

Consulta ací el palmarés de guanyadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *