La formació de persones adultes continua cobrant força a Alcoi

Qualsevol edat és bona per a reprendre o iniciar-se en els estudis i així queda demostrat una vegada més en el centre de formació de persones adultes Orosia Silvestre d’Alcoi. Estan a punt d’acomiadar curs acadèmic amb més de mil alumnes matriculats i preveuen que aquestes xifres s’incrementen lleugerament per al següent 2024/2025 que arrancarà al setembre.

Les xifres de matriculats han anat a l’alça en els últims anys i darrere de tot això hi ha diversos motius. D’una banda estan els que accedeixen al centre per a finalitzar l’ESO que no van acabar en el seu moment o les persones que provenen d’altres països i necessiten convalidar estudis. A això se li sumen adults que desitgen aprendre idiomes o qüestions relacionades amb les noves tecnologies i també destaquen els qui necessiten un títol per a accedir al mercat laboralací ens hem trobat amb molta gent que va cursar l’antiga EGB, va començar a treballar i ara per diversos motius no té ocupació, i ve a Orosia Silvestre per a traure’s eixa titulació de Secundària i així poder optar a un procés de selecció o entrar en un treball“, detallava aquesta setmana en COPE ALCOI Carmen Bataller; cap d’estudis de l’esmentat centre.

En marxa els preparatius per al pròxim curs

Dilluns passat va començar el procés de matriculació per al pròxim curs, el qual es pot realizar presencial i de manera en línia en funció de cada opció d’estudis. L’oferta per a 2024/2025 contempla Formació Reglada amb el Graduat en ESO, Alfabetització, Neolectors i Educació Base mentre que en Formació No Reglada destaquen els cursos de preparació per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, les Proves d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys o els cursos d’anglés, francés, competències digitals, valencià per a estrangers i castellà per a estrangers.  Tota la informació la trobaràs ací.

Et deixem l’entrevista amb els representants de Orosia Silvestre:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *