Informatiu Matinal divendres 31 de maig 2024 (07:20h)

Hui divendres t’hem destacat que Martín Bellver Sevila és el nou Sant Jordiet per a les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi 2025. També t’hem contat que Paco García Carrillo és el nou president de l’Associació de Sant Jordi.

Paco García Carrillo, fester de la Filà Judios i fins ara vicepresident de l’Associació de Sant Jordi, va ser elegit anit nou president de la màxima entitat festera. Relleva en el càrrec a Juan José Olcina, el qual es va acomiadar emocionat d’aquesta responsabilitat després de huit anys al capdavant del Casal “gràcies als quals heu plorat amb mi en els moments més difícils i als quals heu estat al costat del meu en els instants amb més alegria“, va dir en la seua última intervenció davant el món de la festa.

El nou president va rebre 34 vots mentre que Luís Sorolla va obtindre 18 i Juan Antonio Canalejas 1 segons es va destacar en la recta final de l’Assemblea de l’Associació de Sant Jordi després de realitzar-se el corresponent escrutini. Paco García no va deixar de percebre mostres d’afecte i suport després de ser nomenat com a principal dirigent de la institució, i va marcar alguns dels principals objectius que vol complir a curt termini “cal reunir-se amb tots per a tirar cap avant i treballar en una mateixa direcció” va manifestar en la seua primera declaració d’intencions. En el procés electoral d’ahir es va renovar parcialment la Junta Directiva i al recentment elegit president de l’acompanyaran Tomás Cantó com a vicepresident segon, Víctor Hugo Ribes com vicescretario i Raúl Ponsoda com a tresorer. A ells se li uneixen com a vocals Antonio Arques, Enrique Villar, Silvia Gómez i Manuel Llorca.

Els elegits rebran prendran possessió del càrrec el diumenge al matí en el transcurs d’una missa solemne que se celebrarà a l’església de Sant Jordi a partir de les 10:30h. A la vesprada ja participaran en el seu primer acte oficial, la Processó del Corpus Christi, i aquesta donarà principi des de la parròquia de Santa María una vegada finalitze l’eucaristia prevista per a les 18:30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *