Informatiu Matinal dijous 13 de juny 2024 (07:20h)

Hui t’hem contat que Lorxa inicia el procés per a canviar la seua denominació en valencià. També hem recordat que s’ha constituït el Consell Assessor per al mecenatge del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

El Campus d’Alcoi de la UPV està obrint la porta a la possibilitat de mecenatge i patrocini de projectes i investigació. Per a això, s’ha format un consell assessor compost per directius del Campus i professionals externs experts en diferents sectors. Aquest consell abordarà tots els detalls per a obtindre aportacions econòmiques tant de particulars com d’empreses, amb la finalitat d’impulsar projectes i investigació, aprofitant els avantatges fiscals que aquesta iniciativa ofereix.

El director del Campus, Pau Bernabeu, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa i ha assenyalat que la mateixa persegueix “treballar en l’obtenció d’accions de mecenatge i patrocini per a finançar projectes d’investigació, seguint un model implantat en universitats americanes i algunes europees“, assenyala. A més, les aportacions no es limitaran només a la investigació, ja que també es consideren projectes d’alumnes que puguen ser interessants per a les empreses “cal treballar en una mateixa direcció per a créixer la universitat i l’economia local, així com retindre talent a través del mecenatge i patrocini“, destaca Rafael Valls; integrant d’aquest consell assessor. Un mecenatge que també portarà importants fiscals, incloent-hi exempcions i devolucions a la Comunitat Valenciana en realitzar la Renda “com per exemple una aportació de fins a 250 euros que és retornada íntegrament a la Comunitat Valenciana en realitzar la declaració“, afirma el jurista Carlos Colomer.

Aquest consell assessor està format pel mateix director del Campus d’Alcoi, Pau Bernabeu, i el subdirector Javier Silvestre, així com pels professionals externs Carlos Colomer, Rafael Valls, Ricardo de l’Encarnació, Andrés Monllor, Francisco Verdú, Julia Company, Raquel Moltó, Dámaris Alba i Raquel Juan. Tots ells són experts en dret, economia i treball, banca, ciències biològiques o aeronàutica; entre altres disciplines. Un dels principals

Al costat d’això, una altra possibilitat de mecenatge i patrocini està enfocada al que es denomina esdeveniment d’excepcional interés públic. Ací sol·licitaran que s’emmarque la celebració del 200 aniversari de l’existència d’estudis industrials a Alcoi i amb això del que va ser l’origen de l’actual Campus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *