Els estudiants de Carmelites gaudeixen el premi del Certamen de Nadales de COPE ALCOI

Els alumnes del Col·legi Carmelites d’Alcoi han pogut gaudir recentment del premi aconseguit en el XIX Certamen de Nadales organitzat per COPE ALCOI en el passat Nadal. Es tracta d’un viatge que ha permés als alumnes i alumnes que van cantar nadales desplaçar-se fins a un conegut parc temàtic de la província d’Alacant.

En aquesta ocasió van visitar Terra Natura Benidorm i amb aquesta excursió van poder gaudir d’un premi que el mateix Col·legi Carmelites va aconseguir en el sorteig organitzat després de participar en l’edició de 2023 del ja consolidat Certamen de Nadales d’aquesta casa. Fins allí es van desplaçar amb un dels autobusos de Vectalia, una altra de les empreses que van col·laborar a fer possible, un any més, aquest multitudinari acte i firma que sempre presta el seu total suport a aquesta iniciativa nadalenca que va sorgir pràcticament amb l’inici de les emissions de COPE ALCOI.

Allí, al parc temàtic de Benidorm, els alumnes van tindre al seu abast totes lúdica que ofereix per als més xicotets, però també per als adults. A més, van poder conéixer tots els recursos amb els quals compte, tant els animals com als protagonistes de les diferents activitats.

Un Certamen Escolar de Nadales sempre esperat

L’edició 2024 del Certamen Escolar de Nadales de COPE ALCOI va tindre lloc en el Teatre Calderón de la nostra ciutat el passat 14 de desembre. En aquesta ocasió, van prendre part  el Col·legi José Arnauda, el Col·legi Carmelites Fundació Vedruna Alcoi, el Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer, el Col·legi Salesians Joan XXIII, el Col·legi Sant Vicent de Paúl i el Col·legi Esclaves SCJ Alcoi. Tots ells van interpretar dues nadales de lliure elecció i en finalitzar, es va efectuar el sorteig per part d’Ona Santonja i Aitana Cantó (encarregades d’exercir en les Festes de 2024 el paper de Sergents Infantils). La sort va voler que el Col·legi Carmelites fora l’agraciat amb el premi del viatge al Parc Temàtic de Terra Natura de Benidorm al costat de Vectalia.

Un Certamen Escolar de Nadales que van fer possible Terra Natura, MUBOMA, Vectalia, Economy Cash, el Col·legi Oficial d’Agents Comercials, Fernando Cano Ropa Hombre, Ponsoda Correduría de Seguros, Aqualia, Caixa Ontinyent i Cinta, botiga de globus i regals. També van prestar la seua col·laboració l’Ajuntament d’Alcoi i el mateix Teatre Calderón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *